Το iMarketing Society στηρίζει το 6o e-business & Social Media World

iMarketingSociety 6o e business social media world 2017

Το iMarketing Society πάντα στο κέντρο των εξελίξεων του Digital Μάρκετινγκ και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα είναι παρών ως υποστηρικτής στο μεγαλύτερο συνέδριο στο κλάδο των Social Media, του e–Business και του Marketing 6ο e-business & Social Media World 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel και ώρα 9.00 π.μ. γενικό τίτλο «Grow your e-business: Unleash the Power of Social Data!».

Περισσότερα

Γενική Συνέλευση και Κάλεσμα υποβολής υποψηφιοτήτων - 21/02/2017

Προσκαλούμε όλα τα μέλη μας να παρευρεθούν στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου iMarketing Society, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, ώρα έναρξης 19:15 μ.μ. στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin), οδός Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος.

iMS

Περισσότερα

Το iMarketing Society στηρίζει το 5o e-business & Social Media World

iMarketing Society ebusiness Social Media World 2016 photo

Το iMarketing Society πάντα δίπλα στις δράσεις του Digital Μάρκετινγκ και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα δώσει το παρόν ως υποστηρικτής στο 5ο e-business & Social Media World 2016 (#ebsmw16).

Το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των Social Media, του e–Business και του Marketing θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Divani Caravel και ώρα 9.00 π.μ. με κεντρικό σύνθημα: «Convert & Monetize: The Pro Era!».

Περισσότερα

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία

Στοιχεία επικοινωνίας

iMarketing Society
Α digital marketing initiative


Email:
info@imarketingsociety.org

Social Media

iMarketing Society
@ social media


Βρείτε μας: